10 lucruri de făcut cu tinerii din Bristol de Maria Newman

pe care am folosit -o pentru online în Bristol, precum și absolut ne -a plăcut acolo, așa că este o plăcere autentică să -l întâmpinăm pe Maria Newman de Mummy într -o pauză pe blog pentru a -i împărtăși 10 10 Lucruri de efectuat în Bristol cu copii, mai jos. Trebuie să facem o să vedem această vară acum.

La Maria!

În primul rând, permiteți -mi să mă prezint, numele meu este Maria, precum și eu online, în Bristol, cu cealaltă jumătate, precum și doi copii, Lea, precum și Louka. Am locuit în Bristol mult mai mult de 20 de ani, precum și cred că este un oraș magnific, cu oferte mari de făcut cu o familie.

De când am ajuns să fiu mămică, sunt în mod regulat în navigare pentru a face lucrurile cu copiii care sunt atât distractivi, cât și diferite. Mai jos sunt primele 10 lucruri ale mele. Sper că te influențează să faci o călătorie la Bristol!

Vizitați o națională dependentă de proprietate

Nu am crezut niciodată că o voi afirma, însă sunt un fan al Trustului Național. Când eram tânăr, țin cont de părinții mei trăgându -mă în jurul acestor case grandioase, precum și nu sunt interesați de la distanță, în general de atunci, tinerii nu erau motivați activ să se includă cu site -urile pe care le vizitau … exact cum lucrurile Totuși, s -au modificat acum!

În mod regulat, vedem proprietăți care se află la marginea Bristol cu Tyntesfield () în Wraxhall, precum și Dyrham Park (), lângă Bath, fiind favorite ferme. Ambele sunt amenajate în motive foarte frumoase, cu oferte mari de zonă exterioară, pentru tineri, pot alerga sălbatic. În plus, ca părinte, am liniște sufletească, înțelegând că tinerii mei nu pot intra la fel de multe dificultăți acolo. Când se află în interiorul caselor istorice, copiii sunt apoi încurajați să atingă lucruri cu activități distractive, de la încercarea pălăriilor istorice, precum și să se descurce să joace un harpă minusculă până la numărarea numărului de ouă de Paște ascunse în jurul casei.

Nu s -au plictisit niciodată!

Pentru evenimentele în care doriți doar să consultați aerul în aer liber, mergeți la Leigh Woods (). Atracția principală este absolut capabilă să -ți construiești propriul tepee!

Mergeți la o atracție animală

La fel ca mulți copii, puștii mei ca animalele, precum și există câteva opțiuni de selectat din Bristol.

Dacă avem chef de o experiență de grădină zoologică mult mai standard, atunci mergem la Noah’s Ark Zoo Farm () … Setat în peste 100 de acri, există o gamă excelentă de animale pe care să le vedem acolo de la lei, precum și elefanți la pui ca precum și iepuri. În plus, există o mulțime de zone deschise pentru copii să verifice, precum și să fie ocupați.

Dacă este mult mai multe atracții, precum și plimbări pe care le aveți, atunci Puxton Park () este ideal. Cei doi ai mei, în special, trenul minuscul care te duce într -o călătorie blândă în jurul câtorva din parc. Ei o descoperă că este umorist să sublinieze animalele din plastic, precum și în specific crocodilul, pe care copilul meu este ferm, este real.

De asemenea, există Slimbridge Wetland Center () dacă avem chef de depistare a păsărilor. Au toate cele cinci tipuri de flamingo și o mulțime de gâscă neobișnuită din lume acolo. Îmi place să mă bucur de tinerii care încearcă, precum și să hrănesc fiecare pasăre pe care o văd. Este neobișnuit exact cât de departe poate merge o pungă de mâncare pentru păsări. Cu toate acestea, activitatea mult iubită a copiilor mei trebuie să fie Welly Boot Land (la fața locului), deoarece aceștia ajung să se stropească într-o zonă mare închisă, conform fluxului, deoarece îi ia de la provocare la obstacol. Distracţie!

Noi Curiosul

Tinerii mei sunt creaturi curioase care tânjesc să înțeleagă exact cum funcționează lucrurile. Acest lucru indică, în mod normal, testarea lucrurilor la limită, precum și apoi să te supără atunci când lucrurile nu pot fi rezolvate. Acesta este motivul pentru care noi Curious () merită întotdeauna vizitat. O atmosferă fără riscuri pentru copii să verifice orice lucru exact de modul în care sistemul Eco funcționează pentru a înțelege ceea ce indică faptul că este un astronaut, este o zi de întrebare unică pentru mintea curioasă.

Chew Valley Lakes

Dacă dorim să profităm de vremea excelentă britanică, când soarele strălucește, ne îndreptăm spre lacuri, Chew Valley Lakes (). Foarte mai întâi pe ordinea de zi, este o plimbare lungă în jurul lacurilor pentru a dezvolta un apetit (vara, zboară că zboară electrică albastră), respectate de o zonă de prânz la sare, precum și de malț (), care servește gustoase Pește, precum și chipsuri. După un prânz uriaș, fie ne place să hrănim rațele, fie să lăsăm copiii să lucreze la prânz în parc, în timp ce adulții ne ocupăm de cinci minute pentru a ne odihni și a admira peisajul.

Portishead Lake Grounds

O locație excelentă pentru a petrece mult timp este Portishead Lake Grounds (), ceea ce face cel mai bun loc de picnic. De asemenea, ne place să luăm un fotbal cu noi, precum și cu bat, precum și sfera pentru distracție exterioară. În caz contrar, tinerilor le place să joace în parc, precum și ne place să le tragem de -a lungul esplanei pentru o plimbare! Recompensa fiind o înghețată de la cafeneaua de la fața locului.

Clevedon

La doar o scurtă distanță de mers cu mașina în afara Bristol este orașul LasidUch, așa că, într -o zi de eliminare, puteți vedea în Țara Galilor. Apoi, în mod normal, facem o plimbare spre lacul marin pentru a vedea dacă crabii mușcă, precum și apoi sări pe calea ferată ușoară înainte de a ne îndrepta în casă pentru ceai.

Muzeul Bristol

Un loc în care participăm acum, precum și atunci este Muzeul Bristol (). Găsit în centrul Bristolului, nu numai că are exponate semnificative care acoperă arheologia, geologia, precum și lucrările de artă din fenomenul regional Banksy, dar deține și evenimente de rutină de gospodărie, cum ar fi sărbătorirea Anului Nou Chinezesc.

Centre de joc moale

Un lucru pe care îl plac puștii mei este jocul moale, precum și Bristol are oferte mari din cei oferite. Copiii mei sunt la o vârstă în care vor să fie provocate, așa că mergem între Spayspace () care stimulează, precum și influențele (cu vederi incredibil, precum și cafea), precum și centrul nostru local de grădină, Thornbury Garden Center () unde Ne bucurăm de tort de casă în timp ce tinerii merg sălbatic! Dacă ne simțim deosebit de curajoși, atunci sunt de acord să merg la Jump (), pentru care copiii mei sunt înnebuniți!

Restaurante pentru familie

În calitate de familie, vrem să ne putem trata la prânz, precum și la ceai de după-amiază chiar aici, precum și acolo, precum și să spunem mulțumiri complet Bristol este izbucnit cu restaurante pentru familie, precum și cu cafenele. După derularea instituției, mă veți descoperi în Boston Tea Celebration () cu două etaje, precum și o grădină magnifică. În weekend, este în mod obișnuit o zonă a prânzului la Ground (), cu interioarele sale Instagramable, precum și meniul plin de ingrediente provenite local.

Downs

Bristol este înțeles că este un oraș ecologic, nu doar pentru că este ecologic, însă, de asemenea, din cauza imenselor sale spații ecologice. Downs () este un uimitor, securizat, gospodăriile din zona Parklandului care le place să meargă, să joace jocuri, precum și un picnic în

Deci, acestea sunt primele zece ale orașului meu.

Ce sunt ale tale?

Urmați pe Twitter și Instagram.

Cumpărați -mi cartea cea mai vândută în hârtie sau audio

Cartea mea de debut este ghidul meu pentru a supraviețui, precum și a înflori la locul de muncă, precum și la House, precum și pentru a folosi o perspectivă despre modul de a produce un serviciu digital sau de a reveni la muncă cu încredere.

MUMBOSS: Ghidul sincer al mamei pentru supraviețuire, precum și înfloritor la locul de muncă, precum și la casă (Ediția a II -a din Marea Britanie)

Disponibil pe Amazon sau Audible

The Working Mom: Ghidul tău pentru a supraviețui, precum și a prospera la locul de muncă, precum și la casă (ediția SUA/Canada)

Disponibil la 8 septembrie 2020. Cumpărați acum pe Amazon

Îți place ce ai citit? Atunci de ce să nu vă conformați cu Vicki pe Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, precum și Instagram

Nu pierde nici o postare!

Abonați -vă la Honestmum pentru buletinul meu de e -mail obișnuit, unde împărtășesc noile mele postări pe blog, sfaturi despre blogging, invitații pentru evenimente, competiții, precum și știri despre noua mea carte. Nu împărtășesc niciodată datele dvs. personale cu terți.

FacebooktwitterpinteresteMailTumblrShare

Leave a Reply

Your email address will not be published.