Neobișnuit de minunat

Știu că practic m -am plâns de toate cadourile care ar intra în casa mea luna aceasta, dar aș dori să -mi cer scuze pentru asta, deoarece mama mea vitregă a făcut toate cumpărăturile pentru noi la un neobișnuit, și Ne place totul.

Vă voi spune doar despre câteva favorite.

Această păpușă Pooki are curele de rucsac din lână, așa că atunci când Scarlett se învârte în jur, își poate aduce amicul drăguț cu ea.

Papucii maimuței au ajuns la dimensiunea bebelușului pentru Scarlett și Dimensiunea copilului pentru Julian. Absolut drăguț. I -am făcut lui Julian o eșarfă să se potrivească, dar o voi salva pentru o altă postare.

Pentru mine, un set de trei pungi cu fermoar pentru produse cosmetice sau ce nu. Sunt confecționate din pungi reciclate.

Iubim acest joc de memorie cu fețe din întreaga lume. Excelent pentru 3+. Îmi place stilul ilustrațiilor, iar plăcile sunt de înaltă calitate pentru a se ridica în fața mâinilor groaznice.

Ești atât de gelos? Îți dorești ca hanukkah -ul tău să arate așa?

Așadar, deși simt nevoia să merg la un mall cândva săptămâna aceasta, cred că probabil aș putea scăpa cu o cumpărare mare de la mărfuri neobișnuite pentru o mulțime de liste de cumpărături.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.