Ia!

Heather, precum și eu sunt întotdeauna hotărât să -i determinăm pe vizitatorii noștri să respecte cu adevărat sugestiile noastre de activitate. Nu vă va face viața ca o nouă mămică mult mai distractivă dacă stai doar în fața computerului, precum și ai chemat despre lucrurile pe care le -ai putea face. Acesta este motivul pentru care începem fiecare titlu de publicare cu un verb: dorim ca oamenii să ia măsuri!

Acum ne-am mulțumit cu SpringPad, un instrument bazat pe web care vă ajută să faceți articole pe care le-ați verificat pe internet în listele acționabile-liste de cumpărare, să faceți liste, liste de urmărire Recept etc.

Când ați verificat ceva, precum și credeți „Trebuie să fac asta!” Pe lângă faptul că vedeți o pictogramă IT Spring, faceți clic pe ea, precum și sare într -o pagină care pune lista de cumpărare sau detalii corespunzătoare în caietul dvs. SpringPad.

Am citit „Cele 9 metode cele mai fine pentru a fi organizat până la sfârșitul anului”, precum și am dat clic pe linkul de primăvară IT, precum și am adăugat o listă de verificare a lucrurilor precum „Declutter House” pe lista mea.

Urmăriți acest videoclip despre exact cum funcționează, precum și spuneți -ne ce credeți. Onestitatea brutală este binevenită.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.