Awesome Mom: Robyn O´Brien, luptând împotriva mâncării sărace

săptămâna trecută am fost invitat la prânz de oamenii de la Stonyfield Farm Iaurt. Suntem consumatori uriași ai produselor lor în casa mea, precum și am fost fericit să merg. Vorbitorul invitat a fost Robyn O´Brien, precum și povestea ei m -au mutat.

Robyn a vorbit despre exact cum acum câțiva ani, ca o mamă agitată de patru copii, a simțit că doar hrănirea clanului ei a fost suficient de dificilă, precum și că nu a cerut să se bată în fața a ceea ce au mâncat cu adevărat. A încercat să -și păstreze cheltuielile alimentare. Tuburile albastre de iaurt erau adesea în meniu.

Într -o zi, copilul ei a avut o reacție alergică înspăimântătoare la ouă. În timp ce a început să cerceteze alergiile alimentare, precum și a găsit lipsa de informații gratuite, a decis să producă o resursă pentru gospodăriile care se ocupă de ele, precum și câteva luni mai târziu s -a născut Allergykids.

Dar așteptați, sunt mai multe.

Robyn a continuat să descopere mai mult, precum și mai mult despre ceea ce este exact în alimentele noastre, precum și a găsit o mulțime de adevăruri nesănătoase, precum și supărătoare. O conservatoare patriotică auto-descrisă, s-a simțit devastată să constate că Statele Unite permit o mulțime de componente în alimentele noastre care nu sunt activate în alte țări. Chiar și națiunile care depind de SUA pentru asistență alimentară nu permit câteva dintre aceste componente, deoarece nu sunt dovedite în siguranță. Nu se pune problema că tinerii noștri demonstrează alergii la rate nevăzute atunci când am crescut.

Sunt la jumătatea drumului cu cartea lui Robyn, Adevărul nesănătos, precum și că îmi balansează lumea. Sunt încântat că am mulțumit-o și am auzit povestea ei direct din gură, o mamă care a fost transferată la acțiune de la o călătorie care a experimentat intestin. Ea a declarat că pentru a recunoaște că copilul ei a experimentat din mâncare pe care ea însăși l -a pregătit, precum și a oferit -o, a fost doar sfâșietoare.

Pentru a -l face autentic pentru tine, permiteți -mi să împărtășesc acest exemplu pe care l -am întâlnit pe Healthy Kid Healthy World. Este un SUA vs Marea Britanie: Mac ‘n Cheese SmackDown. Practic, în Marea Britanie, Kraft face un Mac diferit, mai sigur, precum și formularea de brânză. Aruncați o privire:

Versiunea americană a Kraft Mac & Cheese:

Produs de macaroane îmbogățit (făină de grâu, niacină, sulfat feros [fier], thiamina mononitrat [vitamina B1], riboflavină [vitamina B2], acid folic), amestec de sos de brânză (zer, amidon alimentar personalizat, concentrat de proteină din zer, brânză cheddar [lapte , Cultura brânzei, sare, enzime], sare, carbonat de calciu, clorură de potasiu, conține mai puțin de 2% din brânză de parmezan [lapte de skim, cultură de brânză, sare, enzime, lapte uscat, tripolifosfat de sodiu, brânză albastră [lapte, brânză brânză Cultură, sare, enzime], fosfat de sodiu, trigliceride cu lanț mediu, cremă, acid citric, acid lactic, enzime, galben 5, galben 6).

Versiunea U.K. a Kraft Mac & Cheese:

Macaroni (Durum Gheat Semolina), brânză (10%), pudră din zer (din lapte), lactoză, sare, săruri emulsionante (E339, E341), culori (extract de paprika, beta-caroten)

Hmmph! Mă tem că acest blog nu este locația pentru a intra în detalii despre implicațiile acestei comparații, însă mi -am dorit să -l aduc în atenție.

Vopsea alimentară = rău. Nu -l cumpărați.

Iaurt albastru? Evitați -l. Căutați unul care să obțină culoarea din fructe reale sau un piure de sfeclă suplimentar pentru un roz destul de roz.

Apreciez cu adevărat munca lui Robyn în această arenă.

Tu ce mai faci? Este aceasta o circumstanță de care vă preocupă sau vă simțiți iritați atunci când oamenii vă spun ce să nu vă hrăniți copiii?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.