De ce chiar bolul este excelent pentru mamele rookie

blocat pe canapeaua care alăptează pentru multe din zi? Atunci chiar bolul este metoda ideală pentru a petrece după -amiaza.

Standardele pentru mâncare sunt atât de scăzute pentru această zi specială, este o șansă perfectă de a invita amicii fără stresul gazdei. Doar nu vă uitați la Pinterest pentru idei. În schimb, cumpărați pizza, precum și organizați cu artist brânză, biscuiti, covrigi, precum și bere. Terminat.

Cei cu adevărat ambițioși poate face o salată ecologică uriașă. Cei care aleg beneficii pot achiziționa o tavă de legume tăiate.

Iată experiențele mele chiar de -a lungul anilor.

Cu un prunc. Am organizat o locație pentru mine să stau astfel încât capacitatea mea de a alăpta într -un spațiu plin de oameni nu este mare lucru. (M -am așezat în primul rând cu spatele la aproape toată lumea.) Hubby -ul meu s -a ocupat de toată mâncarea, precum și de bere. Pentru un plus de divertisment, lăsăm oamenii să încerce un furnizor Bjorn cu copilul nostru în el.

Cu un copil mic. Televiziune în timp ce copilul nostru impresionat este treaz? Da am făcut. Asigurați -vă că televizorul este legat în siguranță de perete sau mobilier. Pentru că, copii mici.

Cu un preșcolar, precum și un copil. Aș dori să mă întorc pe canapea, cu toate acestea, aceasta este a doua oară la maternitate, așa că pot să mă plimb cu adevărat în casă în timp ce alăptez un copil. Oamenii care alternează luându -i pe tineri puțin afară pentru a -și arunca energia. Cel puțin toată lumea poate mânca pizza acum. Un bol de morcovi pentru sugari, mere feliate, precum și unele migdale de pe masa de cafea ridică această masă la bine rotunjită.

Cu un școlar de grad, precum și un preșcolar. Câțiva dintre copii se pot juca cu adevărat într -un alt spațiu nesupravegheat. Wow! Când aud să se înveselească tare de la părinții lor în momentele interesante ale jocului, vin să ceară pentru a cere: „Ce s -a întâmplat?” Am pus bărbați de fotbal pentru decorare. Servim lasagna, precum și pizza, precum și am făcut cu adevărat ambele, deoarece nu mai am un copil atârnat de membrele mele ori de câte ori sunt în bucătărie.

Cu doi școlile de clasă. Sărbătoarea noastră de castron este acum oficial o activitate bazată pe copii. Amicii care sunt invitați sunt gospodăriile cu băieți tineri de vârsta fiului meu, fiecare cu un pic de frați într -un an de la fiica mea. Avem o cutie de premii pentru cei care anticipează în mod corespunzător scoruri la sfârșitul fiecărui sfert. Am făcut tricouri cu fier cu logo-uri de echipă pentru toată lumea din casa mea.

Copilul meu înțelege mult mai mult despre fotbal decât numeroși dintre oaspeți. Copilul meu este practic și acolo. Deoarece nu ofer o prostie despre fotbal, mă întreb exact cum a sfârșit acest lucru.

Invitat undeva pentru vizionarea foarte a castronului? Simțiți-vă total liber să luați conceptul de fotbal-brownie de la mine, precum și Scarlett ca contribuție.

Fanatic fotbal? Sunt consumat cu acest fotbal, doar 9,99 USD pe Zulily din această scriere.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.