Un film pentru Kensington Mums Motherhood Exhibition

Este o onoare autentică să apară într -un film pentru Kensington Mums ‘On The Internet Materhood Exhibition, o locație pentru a sărbători, precum și pentru a împărtăși cu sinceritate ceea ce înseamnă maternitatea pentru mulți este sprijinul cheie pentru noi toate.

Înseamnă că nu ne simțim izolați la fel de bine, cum putem descoperi voci pe care le putem asocia în această lume nebună a părinților.

Kensington Mums caută, precum și motivează alte mămici să ia parte la expoziție, precum și să împărtășească și călătoria lor. Puteți respecta ei pe Twitter chiar aici, precum și să luați legătura cu Dina prin e -mail chiar aici pentru a vă arăta interesul!

Maternitatea este minunată, îmbogățitoare, cu toate acestea, de asemenea, extrem de dificilă. Îmi place că blogurile motivează, precum și permit un discurs cinstit între părinți. Social media, Twitter, în mod specific, precum și acest blog, au fost o linie de salvare pentru mine la început, precum și obiectivul meu este de a sprijini alți părinți.

Sper să vă bucurați de film!

Cumpărați -mi cartea cea mai vândută în hârtie sau audio

Cartea mea de debut este ghidul meu pentru a supraviețui, precum și a înflori la locul de muncă, precum și la House, precum și pentru a oferi informații despre modul de a produce o afacere digitală sau de a reveni la muncă cu încredere.

MUMBOSS: Ghidul cinstit al mamei pentru a supraviețui, precum și a prospera la locul de muncă, precum și la casă (Ediția a II -a din Marea Britanie)

Disponibil pe Amazon sau Audible

The Working Mom: Ghidul tău pentru a supraviețui, precum și a prospera la locul de muncă, precum și la casă (ediția SUA/Canada)

Disponibil la 8 septembrie 2020. Comandați acum pe Amazon

Îți place ce ai citit? Atunci de ce să nu vă conformați cu Vicki pe Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, precum și Instagram

Nu pierde nici o postare!

Abonați -vă la Honestmum pentru buletinul meu de e -mail obișnuit, unde împărtășesc noile mele postări pe blog, sfaturi despre blogging, invitații pentru evenimente, competiții, precum și știri despre noua mea carte. Nu împărtășesc niciodată datele dvs. personale cu terți.

FacebooktwitterpinteresteMailTumblrShare

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.