Etichete pentru câini de la Nick Jonas și Bayer Diabet pentru a strânge bani pentru îngrijirea diabetului și cercetarea

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Nick Jonas, senzația de pop adolescenți de la Jonas Brothers și Bayer Health Care a făcut echipă pentru a face diferența pentru persoanele cu diabet prin lansarea acestor etichete canine cu ediție limitată modelată după o prudență de Nick.

Aceste etichete canine, dezvoltate de Nick, prezintă o lirică din „Un pic mai lung”, a scris piesa Nick despre diabetul său. Au două versiuni diferite ale etichetelor canine, una pentru persoanele care ar dori să susțină cauza și alta, în special pentru persoanele cu boala. Eticheta canină pentru persoanele cu diabet are lirica pe față, dar are și cuvântul „Diabet” pe spate. Aceste etichete canine cu ediție limitată sunt disponibile la Nicks Easy Wins.com pentru o donație de 5 dolari. O parte din încasări va beneficia de schimbarea fraților Jonas pentru Fundația pentru copii până la va dura proviziile.

„Eticheta canină este un simbol cool, avansat de modă al inspirației și nu trebuie să ai diabet pentru a purta unul”, a spus Nick Jonas. „Frații mei și cu mine suntem recunoscători lui Bayer pentru această oportunitate suplimentară de a strânge bani pentru fundația noastră.”

„Nick este un partener minunat pentru Bayer și un model fantastic pentru persoanele care trăiesc cu diabet și suntem încântați să -i sprijinim eforturile de a strânge fonduri prin intermediul Fundației pentru copii Jonas Brothers”, a declarat Nancy Katz, șeful Nordului America pentru îngrijirea diabetului Bayer.

Frații Jonas au început fundamentul pentru a oferi sprijin programelor caritabile care motivează și inspiră copiii să se confrunte cu adversitatea cu încredere, determinare și voință de a avea succes.

Beneficii de echinacea conexe pentru sănătatea dvs.

Nick, care a fost diagnosticat cu diabet de tip 1 la 13 ani, a făcut echipă cu Bayer pentru a oferi tinerilor și familiilor lor motivația și sprijinul de care au nevoie pentru a ajuta la simplificarea vieții cu diabetul. El speră să inspire alți tineri cu diabet pentru a obține câștiguri ușoare: victorii mici, de zi cu zi, pentru gestionarea bolii care poate duce la diferențe de cerșe în timp.

Pentru a afla mult mai multe despre experiențele personale ale lui Nick, citiți blogul său despre cele mai noi activități și achiziționați o etichetă canină (Ovver disponibilă doar pentru rezidenții din SUA; numai adulții pot cumpăra), consultați Nicks Easy Wins.com.

Link către această postare: etichete pentru câini de la Nick Jonas și Diabetul Bayer pentru a strânge bani pentru îngrijirea și cercetarea diabetului

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.