ActionAid Marea Britanie: Asistați reconstruirea unei vieți nevinovate aruncate prin litigii

Publicarea invitată de Nina Kelly, ActionAid.

Amintirea mea mult iubită de a fi copil este una recurentă: venind la casa mea din Gran din Manchester de Crăciun. Avea tot ce mi -am dorit întotdeauna să avem la House din Londra: un câine bit Yappy, Sky TV, precum și mâncăruri de dulciuri fierte împrăștiate în jurul casei ei calde și confortabile.

Indiferent dacă a inclus Crăciunul sau nu, sunt sigur că nu ți-ar fi nevoie să-ți amintești mult de amintirea ta iubită de a fi copil.

Poate o vacanță cu gospodărie sau jucându -se cu prietenii? Acestea sunt cele mai probabile, pe care le pot spune cu autoritate de la ActionAid, unde lucrez, am examinat amintirile națiunii din tinerețe, precum și rezultatele au fost pline de familie, amici, precum și distracție.

Mai mult de o treime (36%) dintre adulții din Marea Britanie și -au apreciat amintirile despre prietenia tinereții – numind -o cea mai crucială memorie a tinereții. Între timp, jocul afară a fost numit cea mai distractivă amintire a creșterii (36%), cu atenție respectată de sărbători cu mult mai mult de un sfert dintre respondenți (27%).

Am prezentat preocupări similare cu celebritățile, dintre care câțiva-Yvette Fielding, Heidi Range, Jodie Whittaker, Ben Miles, precum și Olivia Colman-am luat parte la o filmare de poze, care a redat amintirile lor mult iubite din copilărie. Bucurați-vă de un videoclip de două minute din culise aici:

Dar, în timp ce rezultatele sondajului, precum și filmările de imagine au fost distractive, precum și nostalgice, motivația noastră pentru împărtășirea amintirilor mult iubite pentru tineri a fost una severă, precum și crucială.

Multe conflicte contemporane durează lungimea unei întregi copilărie. Copiii din țările sfâșiate de război pot fi traumatizați psihologic; Mulți dintre ei au văzut membrii gospodăriei lor murind, precum și au crezut că vor muri și ei.

Pe scurt, copiii în litigiu își pierd tinerețea în război, precum și efectele sale ulterioare.

Campania #Rebuild a ActionAid, precum și un program mai larg de sponsorizare a copilului ne permit să facem o muncă crucială în țările afectate de război, oferind copiilor elementele fundamentale pe care le necesită, cum ar fi apa, alimentele, precum și o educație.

De-a lungul campaniei #Rebuild, în special, care se desfășoară până la Crăciun, intenționăm să asigurăm în siguranță mult mai mult de 2.200 de noi sponsori pentru copii din Marea Britanie pentru copii în țări afectate de război, inclusiv Afganistan, Republica Democrată Congo, Liberia, precum și Sierra Leone.

Credem că toată lumea are idealul pentru o copilărie fără riscuri, precum și încântată.

Dacă sunteți de acord, vă rugăm să accesați (și să împărtășiți) acest link pentru a descoperi ce puteți face pentru a ajuta #Rebuild The Shattered Lives of Kids in Conflict: www.actionaid.org.uk/child

Cumpărați -mi cartea cea mai vândută în hârtie sau audio

Cartea mea de debut este ghidul meu pentru a supraviețui, precum și a înflori la locul de muncă, precum și la House, precum și pentru a folosi o perspectivă despre modul de a produce un serviciu digital sau de a reveni la muncă cu încredere.

MUMBOSS: Ghidul sincer al mamei pentru supraviețuire, precum și înfloritor la locul de muncă, precum și la casă (Ediția a II -a din Marea Britanie)

Disponibil pe Amazon sau Audible

The Working Mom: Ghidul tău pentru a supraviețui, precum și a prospera la locul de muncă, precum și la casă (ediția SUA/Canada)

Disponibil la 8 septembrie 2020. Cumpărați acum pe Amazon

Îți place ce ai citit? Atunci de ce să nu vă conformați cu Vicki pe Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, precum și Instagram

Nu pierde nici o postare!

Abonați -vă la Honestmum pentru buletinul meu de e -mail obișnuit, unde împărtășesc noile mele postări pe blog, sfaturi despre blogging, invitații pentru evenimente, competiții, precum și știri despre noua mea carte. Nu împărtășesc niciodată datele dvs. personale cu terți.

FacebooktwitterpinteresteMailTumblrShare

Leave a Reply

Your email address will not be published.