Ce am obținut pentru Ziua Îndrăgostiților

timp de mai mulți ani am condus cu un cadru de înmatriculare al lanțului de aur. A fost o achiziție hipster ironică făcută la mijlocul anilor douăzeci, care ulterior a devenit o modalitate convenabilă pentru soțul meu și pentru mine să recunoaștem mașina noastră, o combinație comună de marcă și color, într-o parcare aglomerată de vehicule. Palii care m-au întâlnit ca o mamă de la mijlocul anilor treizeci ar mărturisi că, după ce a văzut-o pentru prima dată, s-ar întreba: „Ce se întâmplă cu placa de înmatriculare Bling?”

Luna trecută am cumpărat un automobil nou (folosit) și l -am vândut pe cel vechi, împreună cu cadrul de lanț de aur tipic batjocorit. Sfarsitul unei ere. Ryan și cu mine am cumpărat acel automobil împreună, deși nu eram de fapt angajați. A fost primul nostru angajament legal.

De Ziua Îndrăgostiților, mi -a prezentat o surpriză. Da, există o mică ironie în concept, dar și sinceritate completă în sprijinul său pentru ceea ce fac în acest spațiu. Iată cum mă rostogolesc acum.

Ca o parte, să -mi salvez placa de înmatriculare ca fotografie pe telefonul meu este un hack de viață genial. Acum pot să -l privesc ori de câte ori am nevoie.

P.S. Pentru aceia dintre voi îngrijorați de securitatea mea, am transpus numere în această fotografie, astfel încât acesta nu este numărul meu de placă. Nu am idee care ar putea fi amenințarea, având în vedere că oricine merge pe lângă casa mea are acces la aceste cifre, dar le văd estompate pe reality -show -uri, așa că m -am gândit că nu ar fi bine să împărtășesc numerele mele de înmatriculare de înmatriculare pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.