Genele funcționează

pentru cei care caută mult mai multe recomandări pentru copii mici de la noi, iată piesa care optează pentru această imagine: Când îți iei copilul mic, în loc de S’Mores, va face doar un cracker obișnuit Graham. Nu vor fi niciunul mai înțelept, precum și te vei salva de la curățarea mlaștinii lipicioase, precum și de ciocolată de pe degete, precum și de păr.

Camping la Henry Cowell Specify Park

În continuare, ați observat diferența de dimensiune incredibilă între acești doi copii? Sunt patru luni distanță. Credeți că există vreun tip de posibilitate în iad că Scarlett va avea dimensiunea lui Milo în patru luni? apare ca nu.

Din program a existat o diferență semnificativă atunci când Scarlett s -a născut, precum și Milo aveau 4 luni. Le -am pus lângă toate celelalte, precum și am râs de ea. Am crezut până acum că vor fi cam la fel. Dar, dacă m -ai văzut la fel de bine ca Heather (vezi bara laterală), poți spune absolut cine aparține cu cine, nu? De fapt, de -a lungul celor 12 ani în care am fost prieteni, am observat că în imaginile celor doi, capul lui Heather arată întotdeauna mult mai mare, precum și așa că am stabilit bine o rutină a aplecării ei oarecum înapoi, precum și Mă aplec oarecum înainte când suntem fotografiați împreună pentru a ne asigura că capul nostru nu arată atât de diferit.

Văzând pruncii noștri lângă toate celelalte, cum ar fi acesta, îmi spune că va trebui să le instructorim exact aceeași tehnică.

Capetele mari, capetele de biți, sunt adorabile, nu?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.